Reserveer nu uw Husqvarna Automower® met vroegboekvoordeel!
Reserveer nu uw Husqvarna Automower® met vroegboekvoordeel!

Reserveer nu uw Husqvarna Automower® met vroegboekvoordeel!

Reserveer nu met onderstaand formulier de Husqvarna Automower® die bij uw gazon past. Zo weet u zeker dat uw gazon komend voorjaar automatisch wordt gemaaid en ontvangt u ook nog aantrekkelijk vroegboekvoordeel op bijna alle (*) Automower® modellen. Uw dealer neemt contact met u op om afspraken over de levering te maken en uw aankoop te bevestigen. Weet u nog niet precies welke Automower® bij uw tuin past? Kies dan ‘ik wil graag advies’ bij ‘model’, dan maakt uw Husqvarna dealer een afspraak voor persoonlijk advies.

(*) Vroegboekvoordeel geldig t/m 14 maart 2022 op de Automower® modellen 105, 305, 405X, 415X, 430X, 450X, 435X AWD. Voor de nieuwe Automower® 310 MkII en 315 MkII of de Automower® 420 en 440 informeert uw Husqvarna dealer u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie over Husqvarna Automower®

Husqvarna is innovatieleider en marktleider op het gebied van robotmaaien. Automower® bespaart tijd, verbetert de kwaliteit van het gazon en is geschikt voor elke tuin. Bekijk onderstaande video om alles te leren over de innovatieve techniek en het gemak wat Automower® tuinbezitters wereldwijd biedt.

Welkom bij Husqvarna platform Dealers België

Leuvensesteenweg 542 planet II E
1930 Zaventem

Routebeschrijving weergeven
Husqvarna platform Dealers België