November

  • De meeste taken waarin u in oktober niet aan toe bent gekomen kunnen, afhankelijk van uw woonsituatie, ook in november nog wel gedaan worden. Als er nog geen sneeuw ligt en de vorst weg blijft, is er nog steeds tijd om het gazon te harken of om voorbereidingen te treffen voor het planten van heggen, bomen of struiken door ruimte te scheppen voor als de lente aanbreekt.
  • U kunt uw robotmaaier voor de winter stallen of deze naar een van onze erkende Husqvarna-dealers opsturen voor service en winteronderhoud. Houd er rekening mee dat de accu van de robotmaaier volledig moet zijn opgeladen en tijdens de winter vorstvrij moet worden bewaard. Er zijn slimme wandsteunen verkrijgbaar waarmee u de maaier met zijn laadstation kunt ophangen tijdens de winter. Ook zijn er bij ons reinigingskits verkrijgbaar als u de maaier na een lang seizoen wilt schoonmaken.
  • Als u accuproducten hebt, adviseren we de accu vóór de winter op te laden tot 50%, voor een langere levensduur. Accu’s kunnen het beste worden bewaard op een warme plek, bij een temperatuur tussen 5-25 °C.
  • Maak uw oprit netjes en plant groenblijvende planten zoals klimop, buxus, spar of cipres in grote potten.
Welkom bij Husqvarna platform Dealers België

Leuvensesteenweg 542 planet II E
1930 Zaventem

Routebeschrijving weergeven
Husqvarna platform Dealers België