New Chainsaw Generation

SNELLER ZAGEN

De nieuwe Mark II-generatie van de 550 XP® levert vermogen en prestaties die de verwachtingen overtreffen. De 550 XP® Mark II biedt in vergelijking met de naaste concurrent een hoger* zaagvermogen. Dit resulteert in een aanzienlijk verbeterde algemene efficiëntie. Hierdoor kunt u meer zagen in minder tijd.

* Tests uitgevoerd door Husqvarna in 2018, in een gecontroleerde omgeving, van een gebruiksklare Husqvarna 550 XP® Mark II,  in vergelijking met een gebruiksklare Stihl MS 261 C-M. Klik hier voor meer informatie.

LANGER ZAGEN

De Mark II 50cc-zagen zijn gebouwd op uithoudingsvermogen, ongeacht de omstandigheden. Het nieuwe professionele luchtfilter, de aanzienlijk verbeterde Air Injection™-technologie en een nieuwe versie van AutoTune™ zorgen voor betrouwbare beschikbaarheid.

BETER ZAGEN

Bij Husqvarna zit het op de gebruiker afgestemde ontwerp in ons bedrijfs-DNA. Voor de nieuwe 545 Mark II en 550 XP® Mark II is dit bewezen door een uiterst goed uitgebalanceerde zaagbehuizing met lage gyroscopische krachten die de allerbeste wendbaarheid en hantering biedt.

Geïnspireerd door de toekomst, gedreven door het verleden

De nieuwe Husqvarna 550 XP® Mark II en 545 Mark II zijn kettingzagen die bij u passen, verbeterd op alle fronten. Dit betekent een uitstekend zaagvermogen met acceleratie en koppel dat in elke omgeving goed presteert. Hier hebben wij comfort, controle en wendbaarheid aan toegevoegd - allemaal in een betrouwbaar en duurzaam pakket met eenvoudig starten, dat blijft doorgaan zolang het nodig is

De zaag is geoptimaliseerd voor vellen, snoeien, verwijderen en maken van dwarssnedes. Hij is een verlengstuk van uzelf en past perfect bij uw vaardigheid en ervaring. Professionele bosbouwprestaties, afgestemd op u en uw behoeften. Een nieuwe manier voor de perfecte snede, voor een nieuwe generatie kettingzagen.

PRODUCTEN

Husqvarna 550 XP® Mark II

Husqvarna 545 Mark II

Husqvarna 550 XP® G Mark II

Husqvarna 545 G Mark II

Als eerste deze kettingzaag uitproberen? Meld u dan aan!

U ontvangt een e-mail wanneer de kettingzaag beschikbaar is bij Husqvarna.

Wat zeggen de deskundigen?

Zaagvermogen dat een verschil maakt

Vermogen en snelheid. En dankzij het vermogen wordt de klus sneller dan ooit geklaard. De Husqvarna 550 XP® Mark II en 545 Mark II bieden u nieuwe, ongeëvenaarde niveaus van zaagvermogen, het allerbeste in dit formaat. De optimale combinatie van hoog vermogen en hoge kettingsnelheid wordt versterkt door de SP33G X-CUT™-ketting en het duurzame X-Force™-zaagblad. Voor de 550 XP® Mark II resulteert dit in een indrukwekkend zaagvermogen, aanzienlijk meer dan de naaste concurrent*.

"Het gaat uiteindelijk om het volledige pakket. De zaag, de ketting, de balans, de boom die je zaagt... Deze zaag is sneller en sterker en je kunt echt voelen dat hij aangrijpt. Ik ben meer dan tevreden met zijn zaagvermogen."

Olivia Eggen, professionele boomverzorger, Zweden

* Tests uitgevoerd door Husqvarna in 2018, in een gecontroleerde omgeving, van een gebruiksklare Husqvarna 550 XP® Mark II, in vergelijking met een gebruiksklare Stihl MS 261 C-M.

Gebouwd om te weerstaan, ontworpen om te doorstaan

De nieuwe Husqvarna 550 XP® Mark II en 545 Mark II zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid, ongeacht de omstandigheden. Er is extra aandacht besteed aan het koelen van de motor via een geoptimaliseerde luchtstroom en extra aandacht voor elk detail. De temperatuur van de carburateur wordt beschermd door een extra sterk hitteschild dat de totale koelcapaciteit ondersteunt en het starten eenvoudiger maakt onder warme omstandigheden of wanneer u de motor intensief hebt gebruikt.

“Alle Husqvarna-producten zijn duurzaam en robuust, maar de nieuwe 550 XP® Mark II en 545 Mark II voelen nog beter aan. Ze werken perfect zonder ongewenste onderbrekingen, ongeacht het toerental dat ik heb gebruikt op zeer warme dagen, en er was geen enkel probleem.”

Anton Petersson, professionele boomverzorger, Zweden

Wendbaarheid - Deel van het Husqvarna-DNA

Bij Husqvarna hebben wij ons tijdens het grootste gedeelte van de afgelopen 60 jaar gericht op comfort en het op de gebruiker afgestemde ontwerp. Het zit in ons DNA. Daarom zijn de nieuwe Husqvarna 550 XP® Mark II en 545 Mark II zorgvuldig ontworpen met eenvoudige hanteerbaarheid, minimale gyrokrachten en zo weinig mogelijk weerstand wanneer u de kettingzaag beweegt tijdens het snoeien.

Het draait in feite allemaal om het slimme ontwerp. Van het principe van de buitenkoppeling, de grootte van het vliegwiel. En de plaatsing, de grootte en de hoek van de handgrepen.

“Voor zo'n krachtige zaag is hij eenvoudig te hanteren, te draaien en te bewegen. Dankzij de combinatie van wendbaarheid en het vermogen krijg ik meer gedaan in minder tijd, zonder vermoeid te raken.”

Linn Arvidsson, professionele boomverzorger, Zweden
Eerste vrouwelijke wereldkampioen bij de wereldkampioenschappen houthakken van 2018, Lillehammer.

De perfecte combinatie voor de perfecte klus

Verschillende klussen vragen om verschillende gereedschappen. En verschillende zaagklussen vragen om verschillende vermogens, acceleratie en flexibiliteit. Door de nieuwe 545 Mark II en de 550 XP® Mark II te combineren, komt u aardig in de buurt van het gewenste resultaat.

De 545 Mark II is de perfecte keuze voor all-round bosmaaien en werkzaamheden op de grond. Dankzij de optimale combinatie van zaagvermogen en wendbaarheid is hij een uitstekende keuze voor professionele parttime gebruikers.

De 550 XP® Mark II daarentegen, levert voldoende kracht en een zaagvermogen dat voldoet aan de eisen van bosbouwers en boomverzorgers. De extreme acceleratie en het hoge toerental vereenvoudigen het verwijderen van bomen en het zagen van stammen en takken tot 40 cm.

“De 545 is perfect voor werkzaamheden in bomen, zoals het uitdunnen van kronen, en ik vind het geweldig dat hij eenvoudig start, terwijl de nieuwe 550 XP® perfect is voor vellen en presteert als een 60 cc, ondanks zijn geoptimaliseerde formaat en balans”.

Martin Götz, professionele boomverzorger, Duitsland.

Husqvarna zet zich in voor uw succes.

Als u een Husqvarna-kettingzaag koopt, kunt u genieten van vermogen, prestaties en kwaliteit, gebaseerd op 60 jaar thought leadership en innovatie. Onze jarenlange ervaring, expertise en ons vertrouwen in de prestaties van onze producten wordt gewaarborgd.

volg #newchainsawgeneration

60 jaar zaagervaring en -expertise

Bij Husqvarna hebben we verstand van kettingzagen. En dat mag ook wel. Wij leveren tenslotte al sinds 1959 enkele van ’s werelds beste machines. Dus wij zijn natuurlijk ook bekend met de uitdagingen die het gebruik ervan met zich meebrengt. Onze slimme oplossingen en innovaties zoals de Air Injection™-technologie, de krachtige AutoTune™-software en de X-Torq®-motortechnologie hebben de geavanceerde prestaties van onze kettingzagen verbeterd, het uitgangsvermogen geoptimaliseerd en zelfs bespaard op uw brandstofverbruik van onze machines.

Wij blijven doorgaan en verder denken, zodat wij onze producten kunnen verbeteren.
Zodat u beter uw werk kunt doen.

Welkom bij Husqvarna platform Dealers België

Leuvensesteenweg 542 planet II E
1930 Zaventem

Routebeschrijving weergeven
Husqvarna platform Dealers België