Husqvarna Fleet Services™

Uw machines volgen was nog nooit zo eenvoudig. Plaats eenvoudig een sensor van Husqvarna en u weet altijd waar uw machines zijn, hoeveel ze gebruikt zijn, wanneer ze moeten worden onderhouden of vervangen, en nog veel meer. U hebt altijd de volledige controle vanaf uw computer, tablet of smartphone. En als u onze professionele robotmaaiers gebruikt, hoeft u geen sensor te installeren.

Probeer het zelf uit en registreer u hieronder voor Husqvarna Fleet ServicesTM.

Ga vandaag nog aan de slag

Volg ze allemaal op de kaart

Houd altijd overzicht van waar de machine voor het laatst is gebruikt. Telkens wanneer een machine met een sensor dicht bij een smartphone of tablet in de buurt komt, wordt de locatie geregistreerd. Wanneer u op zoek bent naar een machine, controleert u eenvoudigweg de kaart om te zien of deze in de opslagruimte staat, in onderhoud is of in gebruik is. Onze robotmaaiers hebben GPS en connectiviteit ingebouwd, zodat ze altijd kunnen worden opgespoord.

Al uw machines bij elkaar

Vertrouw niet op papierwerk. Met Husqvarna Fleet ServicesTM controleert u simpelweg de voorraadlijst zodat u exact weet hoeveel machines u van elk type hebt. Geef ze unieke namen om ze gemakkelijk uit elkaar te houden. U kunt sensoren aan allerlei soorten machines toevoegen, zelfs machines van andere fabrikanten.

Zien wanneer en hoeveel u de machine gebruikt

Weet u eigenlijk hoeveel u gebruikmaakt van uw verschillende soorten machines? Bekijk het gebruiksrapport van de machine voor een nauwkeurig inzicht in wanneer en hoeveel u de machine hebt gebruikt en zakelijke inzichten gedurende het seizoen. U hebt zo de volledige controle over de kosten van uw machines en u kunt ervoor zorgen dat de juiste machines voor de opdracht worden gebruikt. U profiteert ook van waardevolle inzichten om opdrachten beter te plannen en uw efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Altijd in optimale conditie

De sensoren houden nauwkeurig de motoruren van elke machine bij. Dankzij het systeem bent u altijd op de hoogte van de werkelijke leeftijd en de servicegeschiedenis van elke machine en de totale investerings- en reparatiekosten. Zo kunt u beter bepalen wanneer machines moeten worden vervangen. Daarnaast ontvangt u meldingen wanneer een machine moet worden onderhouden, zodat het onderhoud tijdig wordt uitgevoerd en u niet wordt geconfronteerd met dure reparaties en ongeplande downtime.

Uw robotmaaiers zijn al verbonden

Er zijn geen externe sensoren nodig - alle modellen uit de professionele 500-serie, evenals uit de X-line 300- en 400-serie - hebben ingebouwde connectiviteit. Het enige dat u nodig hebt is een abonnement op Husqvarna Fleet ServicesTM (standaard bij onze 500-serie), en vervolgens kunt u ze vanaf elke locatie volgen en beheren.

In de praktijk

Ontdek zelf het gebruiksgemak van Husqvarna Fleet Services en hoe u uw machines kunt volgen met de Husqvarna Fleet ServicesTM-app en de Husqvarna Fleet ServicesTM Gateway-app.

Zo werkt het

Het Fleet ServicesTM-systeem volgt uw machines met behulp van machinesensoren of - in het geval van onze professionele robotmaaiers - ingebouwde connectiviteit. De machinegegevens worden via Bluetooth verzonden en kunnen tijdens gebruik worden verzameld met de intuïtieve Fleet ServicesTM-app of in de opslagruimte met de Fleet ServicesTM Gateway-app. De gegevens worden vanuit de apps geüpload naar de cloud-gebaseerde Fleet ServicesTM-account waar u vanaf elk apparaat toegang toe hebt.

 

Klik op afbeelding en bezoek de website van Husqvarna voor verdere uitleg.

 

Ga vandaag nog aan de slag

Welkom bij Husqvarna platform Dealers België

Leuvensesteenweg 542 planet II E
1930 Zaventem

Routebeschrijving weergeven
Husqvarna platform Dealers België