Husqvarna batterij bladblazer

Volgeladen met prestaties en gebruiksgemak

Batterij-aangedreven motoren van Husqvarna bieden de prestaties van benzinemotoren, maar dan zonder de rook en met heel weinig trillingen. De batterijen zijn verwisselbaar, zodat u een lege batterij kunt omruilen met een volle en door kunt werken. Bij lichtere klussen kiest u de modus SavE™ op het intuïtieve toetsenblok voor een optimale bedrijfstijd en een geweldig resultaat.

ÉÉN BATTERIJ VOOR ALLE GEREEDSCHAPPEN

Ons brede aanbod van uiterst efficiënte draagbare producten wordt aangedreven door onze krachtige Li-ion-batterij, gemaakt voor veeleisend en langdurig gebruik. Snel op te laden en nog sneller te verwisselen, en elke Husqvarna-batterij is compatibel met elke batterij machine van Husqvarna.

Slim en gebruiksvriendelijk

De batterij machines worden bediend met een interactief toetsenblok. U start en stopt de machines met een druk op de knop.

 

Altijd een koele batterij

De batterijen van Husqvarna zijn uitgerust met een koelsysteem dat de levensduur van de batterijcellen verlengt. Een extra voordeel is dat u ook bij hoge temperaturen kunt werken.

ÉÉN BATTERIJ VOOR ALLE GEREEDSCHAPPEN*

Zet dezelfde batterij snel over van grastrimmers op bladblazers, kettingzagen en heggenscharen en blijf gewoon doorwerken. * Kettingzagen met batterij vereisen altijd BLi20/BLi200

Eenvoudig in gebruik

Elk product in het assortiment is gebruiksvriendelijk, lichtgewicht en ontworpen voor comfort en productiviteit.

Geen dampen. Minder lawaai.

De batterij-aangedreven motoren van Husqvarna bieden de prestaties van benzinemotoren, zonder de schadelijke uitstoot en zonder brandstof te verbruiken.

HET VERSCHIL ZIT IN DE DETAILS

De batterij serie van Husqvarna combineert al onze kennis op het gebied van buitenmachines met innovatieve elektrotechniek. De machines bevatten een schat aan functies die uw leven gemakkelijker maken.

Slim en gebruiksvriendelijk

De batterij machines worden bediend met een interactief toetsenblok. U start en stopt de machines met een druk op de knop.

Lekker lang doorwerken

Bij lichtere klussen kiest u de modus SavE™ op het intuïtieve toetsenblok voor een optimale bedrijfstijd en een geweldig resultaat.

Altijd een koele batterij

De batterijen van Husqvarna zijn uitgerust met een koelsysteem dat de levensduur van de batterij cellen verlengt. Een extra voordeel is dat u ook bij hoge temperaturen kunt werken.

Tot uw dienst

De batterij wordt in de bijbehorende lader snel opgeladen. Een volledig lege BLi200-batterij is in slechts 30 minuten voor 80 procent opgeladen.

Welkom bij Husqvarna platform Dealers België

Leuvensesteenweg 542 planet II E
1930 Zaventem

Routebeschrijving weergeven
Husqvarna platform Dealers België