LANGERE BEDRIJFSTIJD. MINDER GEWICHT.
LANGERE BEDRIJFSTIJD. MINDER GEWICHT.
Met Husqvarna's nieuwe assortiment accu-aangedreven draagbare apperatuur, kunt u nu echt groen werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitlaatgassen en lawaai.

Accu serie

LANGERE BEDRIJFSTIJD. MINDER GEWICHT.

Alles met één accu*

Zet dezelfde accu snel over van grastrimmers op bladblazers, kettingzagen en heggenscharen en blijf gewoon doorwerken. * Kettingzagen met batterij vereisen altijd BLi20/BLi200

Eenvoudig in gebruik

Elk product in het assortiment is gebruiksvriendelijk, lichtgewicht en ontworpen voor comfort en productiviteit.

Geen dampen. Minder lawaai.

De accu-aangedreven motoren van Husqvarna bieden de prestaties van benzinemotoren, zonder de schadelijke uitstoot en zonder brandstof te verbruiken.

Accuproducten van Husqvarna. Inschakelen. Opstarten.

Onze accuserie is gebouwd om u alle kracht en het intuïtieve ontwerp te bieden die u mag verwachten en eisen van een product met de naam Husqvarna. Ze bieden comfort en goede prestaties bij vrijwel elke klus — van incidenteel gebruik tot dagelijkse werkzaamheden die u de hele dag door uitvoert.

Bekijk de producten

Volgeladen met prestaties en gebruiksgemak

Accu-aangedreven motoren van Husqvarna bieden de prestaties van benzinemotoren, maar dan zonder de rook en met heel weinig trillingen. De accu's zijn verwisselbaar, zodat u een lege accu kunt omruilen met een volle en door kunt werken.

Stil werken. Geweldige resultaten.

Wanneer u gebruikmaakt van onze accu-aangedreven machines, dan zult u niet alleen de afwezigheid van directe emissies en de minimale behoefte aan onderhoud waarderen, maar ook het genot van het werken met vrijwel stille motoren. Het geluidsniveau van onze accumachines ligt tot 13 dB(A) lager dan die van machines op benzine.

Alles met één accu*

Ons brede aanbod van uiterst efficiënte draagbare producten wordt aangedreven door onze krachtige Li-ion-accu's, gemaakt voor veeleisend en langdurig gebruik. Snel op te laden en nog sneller te verwisselen, en elke Husqvarna-accu is compatibel met elke accumachine van Husqvarna.

* Kettingzagen met accu vereisen altijd BLi20/BLi200

Onze accu's. De kracht achter uw prestaties.

De accu's en opladers van Husqvarna zijn ontworpen voor maximale flexibiliteit, gebruiksgemak en productiviteit. Dankzij het brede scala aan opties, van lichtgewicht accu's voor incidentele kleine werkzaamheden tot backpack-accu's voor dagenlang werken, is er altijd een accu die perfect past bij uw klus en uw manier van werken.

De heggenschaar met accu die geen overlast geeft voor de buren

De nieuwe accu-aangedreven heggenschaar van Husqvarna, de 115iHD45/55, is zo stil dat deze op elk tijdstip kan worden gebruikt om heggen te knippen zonder dat dit uw gezin of buren stoort.

Een stille, lichte bladblazer, met een grote kracht en lange gebruiksduur

Met verwisselbare accu's die lang meegaan, is de Husqvarna 320iB-bladblazer ontworpen om uitstekend te presteren.

Nieuwe stille kettingzaag met accu voor het snoeien van kleine bomen

De nieuwe Husqvarna 120i - een accu-aangedreven kettingzaag voor huiseigenaren die op zoek naar een oplossing met weinig lawaai en een laag gewicht voor het snoeien of rooien van kleine bomen.

HET VERSCHIL ZIT IN DE DETAILS

De batterij serie van Husqvarna combineert al onze kennis op het gebied van buitenmachines met innovatieve elektrotechniek. De machines bevatten een schat aan functies die uw leven gemakkelijker maken.

Slim en gebruiksvriendelijk

De accu machines worden bediend met een interactief toetsenblok. U start en stopt de machines met een druk op de knop.

Lekker lang doorwerken

Bij lichtere klussen kiest u de modus SavE™ op het intuïtieve toetsenblok voor een optimale bedrijfstijd en een geweldig resultaat.

Altijd een koele accu

De accu's van Husqvarna zijn uitgerust met een koelsysteem dat de levensduur van de accucellen verlengt. Een extra voordeel is dat u ook bij hoge temperaturen kunt werken.

Tot uw dienst

De accu wordt in de bijbehorende lader snel opgeladen. Een volledig lege BLi200-accu is in slechts 30 minuten voor 80 procent opgeladen.

Welkom bij Husqvarna platform Dealers België

Leuvensesteenweg 542 planet II E
1930 Zaventem

Routebeschrijving weergeven
Husqvarna platform Dealers België